Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6776
Title: Методичні вказівки до лабораторних та самостійних робіт з дисципліни "Архітектура та програмування промислових систем керування"
Authors: Бутенко, Володимир Михайлович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних та самостійних робіт з дисципліни "Архітектура та програмування промислових систем керування" / укладач В. М. Бутенко ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 59 с.
Abstract: Метою методичних вказівок є вивчення практичних аспектів вибору архітектури контролерів промислової системи управління та отримання практичних навичок на основі алгоритмізації базових обчислювальних процесів [1] з програмуванням зазначених систем символьною мовою ST [2]. У подальшому перевірка їх роботи шляхом моделювання у середовищі програмування Unity Pro 3.0 або вище для створення елементів технологічного спрямування будь-якої предметної галузі. Методичні вказівки призначено для студентів факультету ІКСТ зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» першого рівня вищої освіти (бакалавр) усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6776
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.