Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6840
Назва: Сучасні ПЕОМ : апаратне та програмне забезпечення. Частина 1
Автори: Наржний, Віталій Васильович
Головко, Олександра Володимирівна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Нарожний В. В. Сучасні ПЕОМ : апаратне та програмне забезпечення : курс лекцій. Частина 1 / В. В. Нарожний, О. В. Головко. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 95 с.
Короткий огляд (реферат): У курсі лекцій викладено теоретичні відомості зі схемотехніки, архітектури, будови та функціонування сучасних обчислювальних систем. Для поліпшення якості знань наведено ряд прикладів мовою програмування Assembler, що дозволяють поглянути на будову та функціонування сучасних обчислювальних систем з максимально глибоким дослідженням. Курс лекцій призначений для студентів, що навчаються за спеціальностями 092507 «Спеціалізовані комп’ютерні системи», 091503 «Комп'ютерні інформаційно-управляючі системи», спеціалізаціями експлуатаційної спрямованості в рамках цих спеціальностей, а також для інших спеціальностей відповідних напрямків навчання. Курс лекцій містить лекційний та додатковий довідковий матеріал з дисциплін «Мікропроцесорна техніка», «Комп’ютерна схемотехніка», «Архітектура персонального комп’ютера» та «Периферійні пристрої обчислювальної техніки». Курс лекцій може застосовуватись також при виконанні курсових проектів і робіт, розрахунково-графічних робіт, розділів дипломних проектів, присвячених обчислювальній техніці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6840
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf983.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.