Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7101
Назва: Піч для термічної та хіміко - термічної обробки деталей
Автори: Альохін, Максим Сергійович
Тимофеєва, Лариса Андріївна
Тимофеєв, Сергій Сергійович
Ключові слова: металургія
піч для термічної обробки деталей
корпус
нагрівальна камера
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 106132 Україна Піч для термічної та хіміко - термічної обробки деталей / винахідники : М. С. Альохін, Л. А. Тимофеєва, С. С. Тимофеєв ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 04.12.2012 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14.
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до галузі металургії, а саме - до конструкції печі для термічної та хіміко- термічної обробки деталей, і може бути використана, наприклад, у виробництві електродів, анодів, тиглів, при підготовці металу для обробки тиском. Піч для термічної та хіміко-термічної обробки деталей містить корпус, нагрівальну камеру, нагрівальні елементи та під, корпус та нагрівальна камера мають пірамідальну конфігурацію а нагрівальні елементи розташовані вертикально від її основи з нахилом до вершини по контуру робочої камери. Винахід забезпечує зменшення інертності виходу на робочій режим, угару деталей, що нагріваються і, відповідно, скорочення часу на операції ТО та ХТО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7101
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent106132.pdf178.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.