Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7150
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Автоматизація вагонобудівного та вагоноремонтного виробництва і мікропроцесорні системи керування"
Автори: Бондаренко, В’ячеслав Володимирович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Автоматизація вагонобудівного та вагоноремонтного виробництва і мікропроцесорні системи керування" / укладач В. В. Бондаренко ; кафедра інженерії вагонів та якості продукції. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки мають за мету допомогти студентам опанувати принципи автоматизації вагонобудівного та вагоноремонтного виробництва на основі використання програмованих логічних контролерів (ПЛК). Студент має самостійно зробити аналіз заданого виробничого процесу, обрати й описати об’єкт автоматизації, виконати проектування інформаційно-керуючої системи, провести розрахунок і вибір мікропроцесорних модулів, розробити загальну архітектуру комп’ютерної системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7150
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.