Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7256
Назва: Плоскопаралельний рух твердого тіла : методичні вказівки до розв’язання окремих задач з дисципліни "Теоретична механіка" розділ "Кінематика"
Автори: Аксьонова, Наталія Анатоліївна
Оробінський, Олександр Васильович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Плоскопаралельний рух твердого тіла : методичні вказівки до розв’язання окремих задач з дисципліни "Теоретична механіка". Розділ "Кінематика" / укладачі : Н. А. Аксьонова, О. В. Оробінський ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 27 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з розділу «Кінематика» дають комплексне уявлення про обсяг і структуру питань, що виникають при вивченні певного виду руху (плоского в даному випадку), про специфіку виконання і оформлення індивідуальних самостійних завдань, знайомлять з прикладами, наводять належні рекомендації та надають варіанти для виконання РГР, а також пропонують рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для студентів будівельного, механічного та АТЗ факультетів денної форми навчання усіх спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7256
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.