Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7383
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисциплін "Системи передачі в електрозв’язку", "Багатоканальні системи передачі інформації"
Автори: Трубчанінова, Карина Артурівна
Жученко, Олександр Сергійович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисциплін "Системи передачі в електрозв’язку", "Багатоканальні системи передачі інформації" / укладачі : К. А. Трубчанінова, О.С. Жученко ; кафедра транспортного зв’язку. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 52 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках пояснюється розв’язання типових задач, що розглядаються на практичних заняттях з навчальних дисциплін «Системи передачі в електрозв’язку» та «Багатоканальні системи передачі інформації». Також наведені варіанти завдань для самостійного рішення. Рекомендуються для студентів усіх форм навчання факультету АТЗ з напрямів підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та «Телекомунікації» і слухачів ІППК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7383
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf995.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.