Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7402
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт та практичних занять з дисципліни "Холодильні установки та трансформатори теплоти"
Authors: Єрощенков, Станіслав Аркадійович
Шаройко, Ніна Артемівна
Василенко, Олег Вадимович
Гришина, Олена В’ячеславівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт та практичних занять з дисципліни "Холодильні установки та трансформатори теплоти" / укладачі : С. А. Єрощенков, Н. А. Шаройко, О. В. Василенко, О. В. Гришина ; кафедра теплотехніки та теплових двигунів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 46 с.
Abstract: Дисципліна «Холодильні установки та трансформатори теплоти» вивчає теплотехнологічні процеси, апарати, установки та системи, які використовуються в енергогосподарстві промислових та комунальних підприємств, а також на залізничному транспорті. Мета вивчення дисципліни – набуття практичних навичок та умінь у розробленні, розрахунку, проектуванні, оптимізації та експлуатації холодильних установок та трансформаторів теплоти. У методичних вказівках наведені методика та рекомендації до вивчення відповідних тем розділів дисципліни, контрольні питання, методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт. Рекомендуються студентам напряму “Теплоенергетика” денної та заочної форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7402
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf548.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.