Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7402
Назва: Методичні вказівки до лабораторних робіт та практичних занять з дисципліни "Холодильні установки та трансформатори теплоти"
Автори: Єрощенков, Станіслав Аркадійович
Шаройко, Ніна Артемівна
Василенко, Олег Вадимович
Гришина, Олена В’ячеславівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторних робіт та практичних занять з дисципліни "Холодильні установки та трансформатори теплоти" / укладачі : С. А. Єрощенков, Н. А. Шаройко, О. В. Василенко, О. В. Гришина ; кафедра теплотехніки та теплових двигунів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Холодильні установки та трансформатори теплоти» вивчає теплотехнологічні процеси, апарати, установки та системи, які використовуються в енергогосподарстві промислових та комунальних підприємств, а також на залізничному транспорті. Мета вивчення дисципліни – набуття практичних навичок та умінь у розробленні, розрахунку, проектуванні, оптимізації та експлуатації холодильних установок та трансформаторів теплоти. У методичних вказівках наведені методика та рекомендації до вивчення відповідних тем розділів дисципліни, контрольні питання, методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт. Рекомендуються студентам напряму “Теплоенергетика” денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7402
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf548.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.