Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7409
Title: Програми практик для студентів напрямку підготовки "Транспортні технології (залізничний транспорт)" денної форми навчання
Authors: Мкртичьян, Дмитро Ігорович;
Продащук, Світлана Миколаївна
Бауліна, Ганна Сергіївна
Страна, Лариса Анатоліївна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Програми практик для студентів напрямку підготовки "Транспортні технології (залізничний транспорт)" денної форми навчання / укладачі : Д. І. Мкртичьян, С. М. Продащук, Г. С. Бауліна, Л. А. Страна ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 30 с.
Abstract: Програми практик розроблено для студентів денної форми навчання напрямку підготовки “Транспортні технології (залізничний транспорт)” згідно з навчальним планом, що затверджений ректором Української державної академії залізничного транспорту. Програми складено з урахуванням вимог, які містяться у Положенні про проведення практики студентів. Дані програми містять назви практик для студентів третього та шостого курсів. Вони відображають особливості практики для студентів академії, що спеціалізуються в галузі промислового транспорту, транспортного права, міжнародних перевезень і навчаються на денній формі. Крім того, по кожному виду практики вказано її форму, теоретичний матеріал, який закріплюється на виробництві, і форми звітності після закінчення практики.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7409
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf308.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.