Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8312
Назва: Захист атмосферного повітря від забруднення шкідливими речовинами : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія»
Автори: Кисельова, Світлана Олександрівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Захист атмосферного повітря від забруднення шкідливими речовинами : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія» / укладач : С. О. Кисельова ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 43 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для роботи на практичних заняттях та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 263 «Цивільна безпека» першого (бакалаврського) рівня при вивченні дисципліни «Промислова екологія». Розглянуто такі методи захисту атмосферного повітря від викидів промислових стаціонарних джерел забруднення, як розсіювання викидів та їх очищення від шкідливих речовин апаратами. Для гарячих і холодних викидів наведено методику розрахунків максимальної приземної концентрації шкідливої речовини, відстані, на якій вона створюється, гранично допустимого викиду, а також розрахунок екологічного податку за забруднення атмосферного повітря одиночним джерелом, з якого викидається суміш шкідливих речовин постійного складу. Надано методики розрахунків інерційного сухого апарата для очищення повітря від пилу – циклона та апарата для очищення від газів – адсорбера.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8312
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.