Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8314
Title: Розрахунок умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія»
Authors: Кисельова, Світлана Олександрівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Розрахунок умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія» / укладач : С. О. Кисельова ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 35 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 263 «Цивільна безпека», які вивчають дисципліну «Промислова екологія». Рекомендовані для роботи на практичних заняттях та самостійної роботи здобувачів. Розглянуто характеристики якості води та особливості її нормування залежно від виду водокористування. Наведено методику розрахунку умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків. Наведено приклади розрахунків кратності розбавлення; оцінки загальносанітарної ознаки шкідливості за показником біохімічного споживання кисню, органолептичної ознаки шкідливості за показниками запаху і температури, санітарно-токсикологічної ознаки шкідливості за допустимою концентрацією забруднюючої речовини в зворотних водах. Для закріплення теоретичних відомостей надаються варіативні розрахункові завдання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8314
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf973.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.