Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8314
Назва: Розрахунок умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія»
Автори: Кисельова, Світлана Олександрівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Промислова екологія» / укладач : С. О. Кисельова ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 35 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 263 «Цивільна безпека», які вивчають дисципліну «Промислова екологія». Рекомендовані для роботи на практичних заняттях та самостійної роботи здобувачів. Розглянуто характеристики якості води та особливості її нормування залежно від виду водокористування. Наведено методику розрахунку умов скидання забруднюючих речовин при водовідведенні до водотоків. Наведено приклади розрахунків кратності розбавлення; оцінки загальносанітарної ознаки шкідливості за показником біохімічного споживання кисню, органолептичної ознаки шкідливості за показниками запаху і температури, санітарно-токсикологічної ознаки шкідливості за допустимою концентрацією забруднюючої речовини в зворотних водах. Для закріплення теоретичних відомостей надаються варіативні розрахункові завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8314
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf973.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.