Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8512
Title: Основи збалансованого харчування студентів
Authors: Буц, Алла Миколаївна
Issue Date: 2008
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Буц А. М. Основи збалансованого харчування студентів : навчальний посібник / А. М. Буц. – Харків : УкрДАЗТ, 2008. – 166 с.
Abstract: Матеріали посібника висвітлюють важливість компонентів харчування, їх вплив на функції організму, можливість розподілу норм харчування при фізичних, психічних, емоційних та фізіологічних навантаженнях. Посібник розроблений для студентів денної форми навчання усіх спеціальностей та окремих груп населення з метою залучення їх до раціонального збалансованого харчування. Даний навчальний посібник підготовлений у відповідності до навчальної програми з фізичного виховання у ВНЗ III-IV рівня акредитації і є складовою навчально-методичного комплексу дисциплін.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8512
ISBN: 978-966-7593-95-7
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.