Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8519
Title: Основи раціонального харчування при різноманітних видах і умовах праці та особливостях життєдіяльності
Authors: Лучко, Ольга Ростиславівна
Довженко, Світлана Сергіївна
Саприкіна, І. І.
Issue Date: 2008
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Лучко, О. Р. Основи раціонального харчування при різноманітних видах і умовах праці та особливостях життєдіяльності : конспект лекцій з дисципліни “Фізичне виховання” / О. Р. Лучко, С. С. Довженко, І. І. Саприкіна. – Харків : УкрДАЗТ, 2008. – 19 с.
Abstract: Даний конспект лекцій присвячений питанню пріоритетних глобальних проблем – проблем харчування. Автори підкреслили велике значення взаємодії харчування та здоров’я. Довели необхідність вирішення проблеми культури харчування, тобто розумного використання та споживання продуктів в інтересах здоров’я людини. Автори ще раз навели приклад, що правильне харчування забезпечує життєдіяльність та розвиток організму, сприяє підвищенню ефективності роботи, підвищує його опір різним захворюванням.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8519
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій.pdf531.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.