Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8605
Назва: Інженерно-геологічні дослідження для будівництва
Автори: Борзяк, Ольга Сергіївна
Лютий, Віталій Анатолійович
Романенко, Олександр Валерійович
Подтележнікова, Інна Володимирівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Інженерно-геологічні дослідження для будівництва : навчальний посібник / О. С. Борзяк, В. А. Лютий, О. В. Романенко, І. В. Подтележнікова. – Харків : УкрДУЗТ, 2022. – 101 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено опис основного комплексу робіт, що виконуються при інженерно-геологічних дослідженнях, а також робіт у специфічних умовах – підземного будівництва та будівництва в несприятливих геологічних умовах. Навчальний посібник містить спеціальний і додатковий матеріал з дисциплін «Інженерна геологія» та «Інженерна геологія, геоморфологія і гідрологія» і може використовуватися для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти при проходженні навчальної практики. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання для освітніх програм першого рівня вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія», 273 «Залізничний транспорт», 193 «Геодезія та землеустрій» і 133 «Галузеве машинобудування», а також інших спеціальностей відповідних напрямів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8605
ISBN: 978-617-654-154-7
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf3.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.