Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9184| Title: | Підвищення споживчої цінності продукції на основі впровадження концепції бережливого виробництва (LEAN) |
| Other Titles: | Awareness of consumer products values based on the implementation of the concept LEAN |
| Authors: | Кірдіна, Олена Григорівна Kirdina, Е.G. |
| Keywords: | бережливе виробництво підприємство витрати втрати споживча цінність lean manufacturing enterprise expenses losses consumers' value |
| Issue Date: | 2011 |
| Publisher: | Українська державна академія залізничного транспорту |
| Citation: | Кірдіна, О. Г. Підвищення споживчої цінності продукції на основі впровадження концепції бережливого виробництва (LEAN) / О. Г. Кірдіна // Вісник економіки транспорту і промисловості. – 2011. – № 36. – C. 53-56. |
| Abstract: | UA: Визначено теоретичні основи концепції бережливого виробництва на вітчизняних підприємствах. EN: Defined the theoretical basis of the concept of lean production at domestic plants. |
| URI: | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9184 |
| ISSN: | 2075-4892(print); 2413-4892(online) |
| Appears in Collections: | № 36 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kirdina.pdf | 395.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.