Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9796
Title: Шляхи поліпшення інвестиційно-інноваційного потенціалу промислових підприємств з випуску продукції для залізничного транспорту
Authors: Калініченко, Людмила Леонідівна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Калініченко, Л. Л. Шляхи поліпшення інвестиційно-інноваційного потенціалу промислових підприємств з випуску продукції для залізничного транспорту / Л. Л. Калініченко // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами п’ятої міжнар. наук.-практ. конф. «Проблеми міжнародних транспортних коридорів та єдиної трансопртної системи України» (1-6 червня 2009 р. смт. Коктебель). – 2009. – № 27. – С. 83.
Abstract: Ситуація, що склалася на ринку виробників продукції для залізничного транспорту (майже відсутність замовлень внутрішніх споживачів та неконкурентоспроможність їх продукції на європейському ринку) свідчить про необхідність заходів, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності через інвестиційноінноваційний розвиток. Як наслідок, створиться комплексний ефект, як на рівні галузі машинобудування, так і на рівні транспортної системи держави, що сприятиме їх взаємодії і розвитку.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9796
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 27

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Калініченко.pdf212.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.