Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10308
Title: Про шкоду та небезпеку харчових домішок
Other Titles: About damage and failure of food additives
Authors: Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Katkovnikova, L. A.
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Катковнікова, Л. А. Про шкоду та небезпеку харчових домішок / Л. А. Катковнікова // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 80-ї міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – 2018. – Випуск 177. – С. 162-163.
Abstract: Смакові домішки можуть бути як натуральними продуктами, так і синтетичними речовинами. Деякі з них стандартизовані і в цьому разі вони включені до категорії харчових домішок. Одними з найпопулярніших харчових домішок є прянощі. Ці речовини не мають поживної цінності, але при додаванні в їжу вони надають їй аромату та особливого смаку.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10308
ISSN: 1994-7852 (print); 2413-3795 (online)
Appears in Collections:Випуск 177

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Katkovnikova.pdf894.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.