Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1972
Title: Пристрої дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Системи автоматики на перегонах"
Authors: Кошевий, Сергій Васильович
Каменєв, Олександр Юрійович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Пристрої дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Системи автоматики на перегонах" / укладачі : С.В. Кошевий, О.Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 74 с.
Abstract: Наведено методику вивчення та аналізу принципів побудови й функціонування пристроїв дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації неперервного типу – релейно-контактного локомотивного дешифратора, електропневматичного клапана та швидкостеміра. Здійснено опис основних елементів досліджуваних пристроїв, їх принципових схем, принципів функціонування, методів та інструментальних засобів дослідження стану їхніх елементів за допомогою спеціалізованих лабораторних стендів. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7.05020203 «Автоматика та автоматизація на транспорті» усіх форм навчання та слухачів Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації, що вивчають курс дисципліни «Системи автоматики на перегонах».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1972
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТ 82.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.