Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1972
Назва: Пристрої дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Системи автоматики на перегонах"
Автори: Кошевий, Сергій Васильович
Каменєв, Олександр Юрійович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Пристрої дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Системи автоматики на перегонах" / укладачі : С.В. Кошевий, О.Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 74 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику вивчення та аналізу принципів побудови й функціонування пристроїв дешифрування, реєстрації та виконання кодових сигналів автоматичної локомотивної сигналізації неперервного типу – релейно-контактного локомотивного дешифратора, електропневматичного клапана та швидкостеміра. Здійснено опис основних елементів досліджуваних пристроїв, їх принципових схем, принципів функціонування, методів та інструментальних засобів дослідження стану їхніх елементів за допомогою спеціалізованих лабораторних стендів. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7.05020203 «Автоматика та автоматизація на транспорті» усіх форм навчання та слухачів Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації, що вивчають курс дисципліни «Системи автоматики на перегонах».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1972
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АТ 82.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.