Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9815
Title: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів 2-го рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування»
Authors: Дикань, Олена Володимирівна
Крихтіна, Юлія Олександрівна
Коновалов, Леонід Станіславович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів 2-го рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування» / укладачі : О. В. Дикань, Ю. О. Крихтіна, Л. С. Коновалов ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 40 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми вищої освіти з підготовки фахівців спеціальності 281 «Публічне управління та аміністрування» за другим (магістерським) рівнем, закону України про освіту [1], Закону України про вищу освіту [2] та кодексу академічної доброчесності УкрДУЗТ [3]. Кваліфікаційна робота магістра, що виконується здобувачем вищої освіти, є складовою атестації здобувачів вищої освіти, підсумковою дослідницькою роботою, яка дає змогу виявити рівень засвоєння ним теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. Виконання кваліфікаційної роботи магістра суттєво підвищує якість підготовки фахівців з публічного управління та адміністрування, прищеплює навички самостійного вирішення важливих науково-практичних завдань. Ця форма атестації здобувачів вищої освіти є могутнім фактором активізації їх самостійної роботи з елементами наукового дослідження.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9815
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf475.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.