Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9815
Назва: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів 2-го рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування»
Автори: Дикань, Олена Володимирівна
Крихтіна, Юлія Олександрівна
Коновалов, Леонід Станіславович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів 2-го рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування» / укладачі : О. В. Дикань, Ю. О. Крихтіна, Л. С. Коновалов ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми вищої освіти з підготовки фахівців спеціальності 281 «Публічне управління та аміністрування» за другим (магістерським) рівнем, закону України про освіту [1], Закону України про вищу освіту [2] та кодексу академічної доброчесності УкрДУЗТ [3]. Кваліфікаційна робота магістра, що виконується здобувачем вищої освіти, є складовою атестації здобувачів вищої освіти, підсумковою дослідницькою роботою, яка дає змогу виявити рівень засвоєння ним теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. Виконання кваліфікаційної роботи магістра суттєво підвищує якість підготовки фахівців з публічного управління та адміністрування, прищеплює навички самостійного вирішення важливих науково-практичних завдань. Ця форма атестації здобувачів вищої освіти є могутнім фактором активізації їх самостійної роботи з елементами наукового дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9815
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf475.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.